diumenge, 16 d’agost del 2015

[085] DidàcTIC a INED21

Volia anunciar-vos que, en breu, iniciaré he iniciat la col·laboració amb INED21, la revista digital d'educació i aprenentatge en castellà. Sens dubte, és un espai plural i de referència a la xarxa per la visió multidisciplinar de l'educació, generada a través dels professionals que hi participen i dels excel·lents articles que s'hi poden llegir.

Agraeixo de tot cor als responsables d'aquesta publicació l'oportunitat  d'escriure-hi perquè serà una excel·lent manera de donar visibilitat a l'educació de les persones adultes, des de la perspectiva més genèrica del terme. 

Així, i per diferenciar els articles que escriuré a INED21 dels posts de DidàcTIC, intentaré desenvolupar temes que facin reflexionar sobre l'educació permanent (innovació educativa, metodologies, el paper del professor d'adults, reptes pendents, etc) i permetin donar una imatge moderna i enriquidora de la formació d'adults.

Espero, doncs, que sigui una col·laboració fructífera i apassionant. Si m'hi voleu acompanyar, sereu benvinguts.

2 comentaris:

  1. Todo un honor tenerte entre nosotros. Un abrazo, Josep.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por acogerme. Sin duda será emocionante poder dar a conocer la educación para adultos a todos los lectores de la revista.

      Un saludo.

      Elimina

I tu, què hi dius? Comenta aquesta entrada!